Actuele productinfo
-
voor de bouw

Sterk gewapend met Halfen

Het indrukwekkende project Up-Site te Brussel wordt ondersteund door HALFEN HDB wapeningselementen. HALFEN doorponswapening laat toe grote verticale lasten te verdelen in de vloerplaat, zonder kolomkopversterking of ondersteuningsbalken. Dit leidt tot dunnere, lichtere en eenvoudigere vloerplaten met een optimaal gebruik van ruimte, wat de nuttige gebruikshoogte vergroot en de plaatsing van leidingen vergemakkelijkt. Deze wapeningselementen bestaan uit een montagestrip met aangelaste dubbelkopdeuvels en worden als pons- en dwarskrachtelementen gebruikt.

HALFEN HDB als ponswapening

HALFEN HDB ponswapening is naar keuze verkrijgbaar als systeemelement voor korte levertijden en als compleet element voor productie op maat. Systeemelementen worden bij voorkeur van boven af door de reeds aanwezige bovenwapening gestoken. Ze zijn als 2- en 3-deuvelelementen leverbaar en kunnen door samenstelling tot grotere deuvelelementen gecombineerd worden. Door het symmetrische gebruik van de HDB-elementen is een juiste inbouw gegarandeerd. De gepatenteerde klemstrip garandeert de juiste betondekking van de deuvelkoppen.

HALFEN HDB als dwarskrachtwapening

HALFEN HDB-S elementen bestaan uit dubbelkopdeuvels (B500 geribd of glad) die door hechtlassen aan een vlakke stalen strip zijn bevestigd. Er zijn HDB-S elementen met max. 10 dubbelkopdeuvels mogelijk, die van onderaf door de wapening worden geplaatst.

FILIGRAN FDB II de nieuwe generatie ponswapening

FILIGRAN FDB II is een nieuwe ontwikkeling in de ponswapening, geschikt voor volledig ter plaatse gestorte vloeren en voor opgestorte breedplaatvloeren.

Contact

 

Leviat - Halfen
Borkelstraat 131
2900 Schoten
Belgiƫ
T 03 658 07 20
F 03 658 15 33
info.be@leviat.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.