Actuele productinfo
-
voor de bouw

ArchiMa bron van productinfo voor architecten sinds meer dan 40 jaar.

System Mailing bestaat al bijna 40 jaar en is bij de architecten welbekend vanwege de periodische gedrukte productinformatie-mailings.

Aangezien System Mailing, online sinds 1999, al lang meer is dan "mailing" en zich in de eerste plaats richt tot de architecten kreeg het sinds 2017 de naam ArchiMa..

 

ArchiMa biedt de architecten actuele informatie over producten voor de bouw .

Architecten ontvangen zowel via de  gedrukte postmailings als via de digitale nieuwsbrieven informatie over producten en bedrijven en vinden deze informatie en bedrijven makkelijk terug op de platformsite www.ArchiMa.be.

 

Het is voor architecten praktisch, overzichtelijk en tijdbesparend. 

I.p.v. tientallen postmailings en honderden  e-mails ontvangt men maandelijks de ArchiMa nieuwsbrief met de beknopte productinfo  van een tiental bedrijven en vinden ze via de site makkelijk meer info en de links naar de bedrijfsites.

 

Bedrijven kunnen dit medium benutten om meer bekendheid aan hun producten te geven en meer info-aanvragen en bezoekers op de eigen website te genereren.

Print

Het is getest en bewezen: wat je op papier leest onthoud je beter dan wat je digitaal leest!

Een klassieker die door architecten erg gewenst blijft, is de stijlvolle, gedrukte mailing met gemiddeld een achttal deelnemende bedrijven die elk hun product of activiteit presenteren op individuele fiche op A4-formaat. De gedrukte mailing van ArchiMa wordt 4 maal per jaar verstuurd per post naar alle architecten in België en naar andere beslissers in de bouw.

Online

De platformsite biedt de architect de mogelijkheid om snel de actuele informatie te zien van verschillende bedrijven en makkelijk door te klikken naar de bedrijfsites of via ArchiMa meer info van één of meerdere bedrijven vragen.

Op www.ArchiMa.be beschikt elke deelnemende firma over één of meerdere bedrijfs- of productpagina's, met een contactformulier en met een link naar de eigen bedrijfsite. Uw pagina blijft gedurende minstens één jaar online.

E-mail

Via  de digitale nieuwsbrieven  brengen de bedrijven hun nieuwe of bestaande producten en realisaties onder de aandacht van de architect, loodsen meer bezoekers naar hun webpagina’s en eigen website  en genereren info-vragen .

U wenst meer info

Contacteer ons en we geven u zo snel mogelijk alle nodige informatie.

 

Guy D’Hollander

Tel 09 228 53 38  Gsm 0475 60 35 31

guy.dhollander@archima.be