Actuele productinfo
-
voor de bouw

Project in de kijker: Sky Towers Oostende


vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website

Project in de kijker: Sky Towers Oostende

De Sky Towers in Oostende staan symbool voor architecturale uitmuntendheid en herdefiniëren de skyline van de stad dankzij ultramoderne faciliteiten. Het project toont een harmonieuze mix van moderne esthetiek en functionaliteit, biedt een luxueuze woonervaring voor de bewoners en is een iconisch project voor de stad.
De Sky Towers bestaan niet alleen uit appartementen, maar ook uit restaurants en winkels, wat resulteert in een aantrekkelijke woonomgeving. De kern van deze realisatie ligt in de sterke samenwerking tussen Leviat en haar klant - een verwezenlijking van onze kernwaarde: klantgerichtheid. Zowel onze technische oplossingen als onze wapeningsafstandshouders hebben bijgedragen tot de bouw van dit project.

Architect:  Arcas Architects  –  Ingenieur stabiliteit: Cobe ingenieurs  –  Ingenieur technieken:VK Group – Opdrachtgever en hoofdaannemer: Algemene Ondernemingen Degroote  –  Onderzoek en studiebureau d’ACT (Prospective Feasabilities and Analyses - Architecture and Urban Structure)

Sky Towers Oostende: toegepaste producten

Product in de kijker: Halfen HEK3

Nu nog beter: Halfen HEK droge prefab verbinding – versie HEK3
 

Met de vernieuwde Halfen HEK levert Leviat een nieuwe generatie prefab verbinding die imponeert met een groot aantal innovaties. Onze voorwaarde voor het doorontwikkelen van het systeem is de gebruiksvriendelijkheid verder te verhogen om nog beter te voldoen aan de dagelijkse eisen, zowel in de betonfabriek als op de bouwplaats.


Voordelen:

  • direct belastbare droge verbinding voor prefab betonelementen
  • vereenvoudigde toepassing door verhoogde montagetoleranties
  • flexibel vanwege modulair uitsparingssysteem bij inbouw
  • calculatiesoftware beschikbaar

Leviat

Neem contact op met Leviat voor meer informatie over deze producten. Al onze contactgegevens zijn ook te vinden op www.halfen.be

 

info.halfen.be@leviat.com

Contact

 

Leviat - Halfen
Borkelstraat 131
2900 Schoten
België
T 03 658 07 20
F 03 658 15 33
info.be@leviat.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.