Actuele productinfo
-
voor de bouw

Leviat: Hoogwaardige contactgeluidsisolatie


vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website

Leviat : uw partner voor een hoogwaardige contactgeluidsisolatie

Leviat staat bekend om zijn geavanceerde oplossingen op het gebied van akoestiek enverbindingen, speciaal ontworpen voor trappenhuizen en balkons in nieuwbouwprojecten. Ons uitgebreide assortiment isolatieproducten staat garant voor ongeëvenaarde enbetrouwbare prestaties bij het verminderen van contactgeluid. We zijn er trots op dat we niet alleen uitstekende akoestische isolatie-eigenschappen bieden, maar ook een standaard brandwerendheid van klasse REI 120 kunnen garanderen. Daarnaast voldoet onze HITbeton-betonverbinding aan de strenge Europese technische normen.

Producten voor contactgeluidsisolatie

Halfen HIT: voor uw akoestisch comfort

U kan altijd vertrouwen op Halfen HIT. Dit keer met uitmuntende contactgeluidsisolatiewaarden.

 

Halfen HIT iso-elementen voor de thermische scheiding van balkons en balustrades en met een intrinsiekebrandwerendheidsklasse REI 120, zorgen niet alleen voor een optimale thermische isolatie, maar verminderen ook aanzienlijk de overdracht van contactgeluid naaraangrenzende ruimtes.

 

Halfen HIT iso-elementen zijn met succes getest volgens de nieuwe (aangenomen) procedure van het Europese beoordelingsdocument, EAD* 050001-01-0301.

Deze uitstekende contactgeluidsisolatiewaarden voor HIT hebben een grote invloed op de geluidsbeheersing. Hoe hoger de ΔLw-waarde van het HIT-element, hoe groter de kans dat de constructie niet opnieuw moet worden berekend en er geen extra geluidsisolerende voorzieningen moeten worden aangebracht. Dit voorkomt extra kosten aangezien er geen herberekeningen of aanvullende voorzieningen voor contactgeluidsisolatie nodig zijn.

 

* EAD is een geharmoniseerde technische specificatie ontwikkeld door de Europese Organisatie voorTechnische Beoordeling als basis voor Europesetechnische beoordelingen.

Contact

 

Leviat - Halfen
Borkelstraat 131
2900 Schoten
Belgiƫ
T 03 658 07 20
F 03 658 15 33
info.be@leviat.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.