Actuele productinfo
-
voor de bouw

Slanke aanzichtsbreedten: de profielen zijn superslank voor een grotere inval van het daglicht en voor meer transparantie. De aanzichtsbreedte voor de vaste ramen bedraagt 30mm, voor de opendraaiende 62mm.

 

Esthetiek en comfort: deze slanke profielaanzichten verenigen het architectonisch design, het comfort en het welbehagen met uitstekende isolatiewaarden die zowel op akoestisch als op thermisch gebied beantwoorden aan de meest recente eisen.

 

Thermische isolatie: tweevoudige en drievoudige beglazingen tot een dikte van 60mm kunnen ingezet worden voor Uw-waarden tot 1.0W/m2K.

 

Beglazing: met sillikonen of met rubber dichtingen, met drainage en ventilatie.

 

Raambeslag: volledig onzichtbaar raambeslag voor enkele en dubbele opendraaiende, draaikip- of kipramen

 

Ecologie: Forster Unico bestaat voor 100% uit recycleerbaar staal en bevat geen milieubelastende kunststof isolatoren. Dit onderlijnt het ecologisch design van het systeem.

 

Renovatie: dit systeem is perfect geschikt voor de renovatie van oude gebouwen.

 

Oppervlaktebehandeling: gebeurt door moffelen of poederlakken zonder temperatuurbeperking.

 

Prestaties: extreem hoge statische waarden laten grote glasoppervlakken toe zonder dat de profielen extra verstevigd moeten worden.

 

Veiligheid: het systeem is inbraakwerend (volgens EN1627-1630 klasse WK1-3) en kogelwerend (volgens EN1522-1523 klasse FB4-NS). Het systeem voldoet bovendien aan de Europese Normen prEn 14351-1 en EN 13830 en beantwoordt aldus aan de CE-markering.

 

Contacteer ons voor een gratis profielcatalogus (dxf/dwg) op CD-rom en/of voor een complete, technische documentatie op CD-rom.

Contact

 

Forster
Oude Liersebaan 266
2570 Duffel
Belgiƫ

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.