Actuele productinfo
-
voor de bouw

Forster Unico: veel isolatie in een klein pakket

Forster unico combineert superslanke profielen in staal of inox van Zwitserse kwaliteit met milieuvriendelijke, thermische isolatie voor enkele en dubbele beglaasde deuren, ramen en wanden.

Dubbel duurzaam

De unico profielen maken geen gebruik van een synthetische milieu-onvriendelijke isolator, waardoor ze 100% recycleerbaar zijn. Bovendien zorgt hun goede isolatie ervoor dat je minder energie moet verbruiken om je gebouw te verwarmen of af te koelen. 

Dubbel duurzaam dus! Niet gek, want Forster gaat altijd voor het beste.

Niet voor niets unico

De naam unico kozen we niet voor niets. Deze superslanke profielen die toch voldoen aan de hoogste technische en bouwfysische eisen (en ook beschikbaar zijn in brandwerende, inbraakwerende en kogelvrije variant) zijn dan ook écht uniek. Forster staat namelijk bekend voor zijn vakmanschap in staal dat we te danken hebben aan 100 jaar ervaring in de productie van stalen profielen.

Bewezen kwaliteit

De innovatieve bevestigingspunten zorgen mee voor een ultra-dunne doorsnede, wat de profielen ideaal maakt voor renovaties van klassieke en industriële gebouwen.

Nog beter isolerend en nog slanker

Als perfectie voor jou nog niet goed genoeg is bieden we de Forster unico profielen ook aan in een HI variant met nog betere isolatie en in een XS variant die nog slanker is. Bovendien hebben we met ons gamma unico-profielen voor elk project een gepaste oplossing zodat uw renovatieprojecten vlot verlopen.

Contact

 

Forster
Oude Liersebaan 266
2570 Duffel
België

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.