Actuele productinfo
-
voor de bouw

YTONG CascoSysteem & Jumbo bouwsysteem


vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website

YTONG CascoSysteem: simpel en snel

Het YTONG CascoSysteem is een uitgekiend prefab bouwsysteem om in slechts enkele dagen robuuste casco’s snel en eenvoudig te bouwen en af te werken. Voor dit bouwsysteem worden YTONG-panelen, - dakplaten en – vloerplaten gebruikt. Dankzij de eigenschappen van YTONG verzekert dit snelbouwsysteem een optimale thermische en akoestische isolatie van vloer tot dak waarbij ook koudebruggen vermeden worden. Alle elementen van het cascogebouw zijn vooraf berekend en in de fabriek op maat geproduceerd. Op de werf moeten de vooraf gefabriceerde elementen nog enkel gemonteerd worden. Hierdoor is het YTONG CascoSysteem veel sneller en efficiënter dan traditionele bouw en zijn de bouwplaatskosten lager. Er zijn voorbeelden van bouwbedrijven die met dit bouwsysteem drie keer zo snel werken als met een traditionele bouwmethode.

YTONG Jumbo bouwsysteem – ideaal voor brandwanden

Het YTONG Jumbo bouwsysteem is ideaal voor brandwanden. YTONG Jumbo-blokken zijn bijna 5 x groter dan traditionele YTONG blokken, waardoor aanzienlijk sneller gebouwd kan worden. De muren worden door middel van een plaatsingskraantje met klem opgebouwd. Daardoor kan er heel flexibel op moeilijk bereikbare plaatsen gewerkt worden met ploegen van 3 man per stelkraan voor tweezijdig zichtwerk. Per dag kan met dit bouwsysteem ten minste 70 m² geplaatst worden.

 

De blokken bezitten een brandwerendheid EI 240 minuten. Indeling (compartimentering) van grote (nieuwe of bestaande) gebouwen (opslagplaatsen, shopping centra, …) is simpel, snel en voordelig met het YTONG Jumbo bouwsysteem. De blokken kunnen ter plaatse op de werf verzaagd worden, waardoor het systeem tevens ideaal is voor wanden met veel openingen.

Contact

 

Xella
Kruibeeksesteenweg 24
2070 Burcht
België
T +32 (0)3 250 47 00
F +32 (0)3 250 47 06
info@xella.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.