Actuele productinfo
-
voor de bouw

Colorcoat Prisma®, een nieuwe evolutie in voorgelakt staal


vraag meer info aanbezoek website

Onder invloed van de REACH-eisen die voorschrijven dat producten chroomvrij dienen te zijn, en na uitgebreid marktonderzoek, waarbij een langere levensduur, nog betere esthetische prestaties en minimaal onderhoud werden gedefinieerd, heeft Tata Steel de nieuwste generatie Colorcoat Prisma® gelanceerd.

 

Deze innovatieve 3-laagse-technologie, die in één unieke productierun aangebracht wordt op een aangepaste geavanceerde productielijn, zorgt voor een voortreffelijke

UV-bestendigheid en bescherming tegen corrosie.

 

Het nieuwe Colorcoat Prisma® overtreft danig de eisen van zowel RC5 als RUV4 (respectievelijk de maximale corrosiecategorie en UV-weerstandscategorie volgens EN 10169-2010), waardoor Tata Steel zelf de lat hoger legt door de maximale duur van de onderhoudsvrije Confidex. Garantie op te trekken tot maximaal 40 jaar.

Een nieuw en inspirerend kleurenscala

Aan de bestaande Uni en Special Metallic kleurseries zijn twee nieuwe kleuren toegevoegd, Ariana een warme bronzen metallic kleur, en Sargasso een diepe, donkere en stoere blauwtint.

 

Tevens werden twee volledig nieuwe kleurenreeksen ontwikkeld: Elements en Matt. De serie Elements zorgt voor een sprankelende, parelmoerachtige afwerking en de Matt-kleuren - exclusief voor Tata Steel – omvatte 3 unieke metallic matte kleuren.

 

Wenst u meer informatie over de beschikbare kleuren en de afgewerkte producten voor de gebouwenveloppe van de supply chain partners? Neem dan contact op met onze Colorcoat Helpdesk of maak een afspraak met onze Colorcoat adviseur.

Handelsmerken van Tata Steel UK Limited

Colorcoat, Colorcoat Connection, Colorcoat HPS200 Ultra, Colorcoat Prisma en Confidex zijn gedeponeerde handelsmerken van Tata Steel UK Limited. Hoewel de informatie in deze publicatie zorgvuldig is samengesteld, aanvaarden noch Tata Steel, noch haar nevenvestigingen, verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor vergissingen of informatie die misleidend blijkt te zijn. Voordat klanten gebruik gaan maken van producten of diensten die worden vervaardigd of geleverd door Tata Steel en haar nevenvestigingen, dienen zij zichzelf te overtuigen van de geschiktheid.

Contact

 

Tata Steel
Coremansstraat 34
2600 Berchem

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.