Actuele productinfo
-
voor de bouw

Sto innoveert in gevelisolatiesystemen met harde bekledingen. De Sto-Ecoshapes zijn hyperpersonaliseerbaar, dun, onderhoudsarm en duurzaam. Met deze steenachtige strippen bouwt Sto verder op het beproefde isolatiesysteem ‘StoTherm Classic®’, dat zowel geschikt is voor nieuwbouwwoningen als voor de afwerking van gevelisolatie op bestaande woningen.

Volledig personaliseerbaar

Sto-Ecoshapes zijn beschikbaar in verschillende vormen, kleuren en structuren. De vorm kan zowel lang en smal (60 x15 cm) als vierkant (30 x 30 cm) zijn of elke vorm die daartussen ligt. Ook ronde en gebogen gevelelementen zijn perfect mogelijk. Zo kan er voor ieder project een unieke gevel worden ontworpen die helemaal past bij de woning en de omgeving.

 

Bij het ontwerpen kunnen architect en bouwheer vrij kiezen voor een mix van Sto-Ecoshapes, een uniek metselverband, verschillende voegbreedtes en een waaier aan kleuren. Als inspiratie ontwikkelde Sto de designcollectie ‘Weathered’. Het gamma staat in het teken van donkere contrasten en robuustheid en moet de veelzijdigheid van de Sto-Ecoshapes aantonen.

 

Onderhoudsarm en duurzaam

Sto-Ecoshapes behouden zelfs na verloop van vele jaren al hun kwaliteiten en hebben een uitstekende kleurstabiliteit. Daarmee zijn ze onderhoudsarm en perfect opgewassen tegen onze Belgische weersomstandigheden.
 

Contact

 

Sto
Z. 5 Mollem 43
1730 Asse
T +32 2 453 01 10
F +32 2 453 03 01
info.be@sto.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.