Actuele productinfo
-
voor de bouw

Technologieleider in gevelisolatiesystemen, vloercoatings en verven


vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website

Gevelisolatiesystemen

Geveldesign is de kunst om gebouwen een eigen karakter en uiterlijk te geven door het gebruik van vorm, kleur en texturen. Een gevel moet echter niet alleen mooi zijn, hij moet ook functioneel en duurzaam zijn. Sto heeft meer dan 40 jaar ervaring en knowhow op dat vlak en onze klanten kunnen op ons rekenen om de juiste oplossingen op maat van hun behoeften te leveren: gevelisolatiesystemen met sierpleister, gevelisolatiesystemen met steenstrippen, geventileerde gevelisolatiesystemen. Onze producten garanderen niet alleen een langdurige bescherming, maar bieden ook talloze manieren om elk gebouw een heel eigen karakter te geven.

Vloercoatings

Vloeren kunnen aan allerlei vormen van belasting (mechanische, technische en thermische) blootgesteld staan. De vloercoatings van Sto voldoen aan alle technische vereisten op dat vlak. Het grote aantal variaties en de talloze combinatiemogelijkheden garanderen dat ze telkens weer de perfecte oplossing vormen – zowel bij renovatieprojecten als bij nieuwbouw.

Verven

Sto is niet alleen marktleider op het vlak van gevelisolatie, maar biedt ook een ruime waaier gevel- en interieurverven aan. De verven van Sto voldoen aan de strengste milieunormen en bieden oneindige mogelijkheden om elke woning tot een droomhuis om te vormen.

StoTherm Classic - de standaard voor gevelisolatiesystemen

StoTherm Classic heeft zijn degelijkheid al gedurende ruim 40 jaar bewezen. Het gevelisolatiesysteem wordt continu verder geperfectioneerd en biedt daardoor de grootste systeemzekerheid en levensduur. De meer dan 100 miljoen vierkante meter aan referentieprojecten wereldwijd zijn hiervan het levende bewijs.

De hoge stoot- en slagvastheid, de maximale scheurvastheid en de volledig cementvrije systeemcomponenten maken van StoTherm Classic een technisch superieur gevelisolatiesysteem. Door de cementvrije opbouw wordt het systeem buitengewoon elastisch en heeft het een maximale scheur- en slagbestendigheid, die veel groter is dan die van op cement gebaseerde systemen.

Met het StoTherm Classic systeem kunnen daarbij ook alle creatieve wensen verwezenlijkt worden. De afwerkingsmogelijkheden met sierpleister, in al hun kleuren en structuurvormen, zijn onbeperkt.


Het plaatsen van het systeem zelf is heel gemakkelijk, wat resulteert in een besparing van zowel tijd als geld. Daarbij biedt Sto ook tal van oplossingen aan voor machinale verwerking. Hierdoor kunnen gespecialiseerde verwerkers hun rendement aanzienlijk verhogen.

Contact

 

Sto
Z. 5 Mollem 43
1730 Asse
T +32 2 453 01 10
F +32 2 453 03 01
info.be@sto.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.