Actuele productinfo
-
voor de bouw

Met de komst van de Verborgen Vleugel variant voor moderne bouwstijl is de nieuwe Masterline raamreeks van Reynaers Aluminium volledig. De ramen waren reeds beschikbaar in 3 stijlen: ‘Functioneel’-strak, ‘Renaissance’-klassiek en ‘Deco’-hedendaags. de Masterline 8 profielen sluiten aan bij ieders smaak en stijl van de woning.

MasterLine 8: het aluminium raamsysteem van de volgende generatie

MasterLine 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure prestaties op het vlak van prestaties en productiesnelheid.

Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt MasterLine 8 uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm.

Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie.

 

Energie-efficiëntie op maat

MasterLine 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiewaarde, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen. Deze verschillende isolatieniveaus worden verkregen door de integratie van nieuwe en slimme materialen.

 

Voor de High Insulation+ (HI+) variant worden innovatieve isolatiestaven ingebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage emissie folie. Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatiewaarde verbeterd.

Design op maat

Het unieke MasterLine 8 concept biedt vier designvarianten, elk met hun specifieke look en feel, waardoor het systeem geschikt is voor elke architectuurstijl. Bovendien voorziet MasterLine 8 nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

Het hoeft geen betoog dat de MasterLine 8 naadloos kan gecombineerd worden met andere Reynaers-systemen, zoals de schuifsystemen CP 130 en CP 155, de nieuwe balustrade in glas, het Mosquito systeem, en het gordijngevelsysteem CW 50.

 

Comfort op maat

Lucht- Wind- Waterdichtheid

MasterLine 8 biedt een waterdichtheid van 900Pa, een verminderd luchtverlies van 600Pa luchtdruk en uitstekende dichtingseigenschappen. Deze ultieme prestaties worden behaald dankzij het algemene concept en de verhoogde overlapping van de centrale pakking tussen het buitenframe en de luchtopening, met gegarandeerde prestaties tot gevolg.

 

Hoge stabiliteit

Naast deze prestaties is de MasterLine 8 perfect geschikt om grote kaders te maken, gebruik makend van smalle maar sterke profielen. Daardoor laat het raamsysteem heel veel daglicht binnen en komt het zo tegemoet aan de vraag van architecten.

Contact

 

Reynaers Aluminium
Oude Liersebaan 266
2570 Duffel
T +32 (0)15 30 88 10
F +32 (0)15 30 88 80
info@reynaers.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Tel:
Akkoord:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.