Actuele productinfo
-
voor de bouw

Reynaers RB GLASS: glas balustrade voor verhoogde veiligheid.

De nieuwe RB GLASS balustrade verleent transparantie en veiligheid bij residentiële gebouwen of particulieren woningen met grote glaspartijen op een verdieping. De balustrade toont een minimum aan profiel en creëert een maximaal open zicht. De glaspanelen kunnen tot 21,5 mm dikte houden met een maximale breedte van 2000 mm.

Bij opening van het Hi-Finity hoekschuifraam verdwijnt het hoekprofiel

Na de lancering van het Hi-Finity schuifraam met ultraslanke profielen, stelt Reynaers Aluminium u het Hi-Finity hoekschuifraam voor. Dit schuifraam biedt de mogelijkheid om nog meer met minder te doen. Wanneer de schuivende glaspanelen worden geopend verdwijnt het hoekprofiel waardoor de overgang tussen binnen- en buitenomgeving onzichtbaar wordt en een eindeloos zicht creëert.

 

De Hi-Finity reeks schuiframen wordt gekenmerkt door ultraslanke profielen gecombineerd met grote glaspartijen. Die lijn wordt ook doorgetrokken bij het Hi-Finity schuifraam op hoek. De profielen van het schuifraam worden verlijmd op het glas en verzonken geplaatst waardoor licht nog meer aanwezig is in het gebouw.


Het Hi-Finity schuifraamsysteem kreeg het Henry van de Velde label toegekend. Dit label wordt uitgereikt door Design Flanders voor de innoverende en esthetische kwaliteiten van een product, zo ook voor het Hi-Finity schuifraam.

 

Contact

 

Reynaers Aluminium
Oude Liersebaan 266
2570 Duffel
T +32 (0)15 30 88 10
F +32 (0)15 30 88 80
info@reynaers.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Tel:
Akkoord:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.