Actuele productinfo
-
voor de bouw

KOPAL poorten & hekwerk


vraag meer info aanbezoek website

Kopal is Belgisch marktleider in de verkoop en de productie van:

 • Stalen en aluminium draaipoorten voor privé en industrie
 • Volledig geautomatiseerde schuifpoorten voor privé en industrie
 • Diverse omheiningstypes:
  - Gaasdraad op stalen palen voor privé en industrie
  - Staalmatten en spijlenhekwerk voor privé, industrie en openbare terreinen
  - Veiligheidsomheiningen voor gevangenissen, industrieterreinen, …
  - Sierpoorten en bijpassend hekwerk
  - Tourniquets voor toegangscontrole

Draaipoorten

De draaipoorten van Kopal zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, gaande van kleine tuinpoortjes tot grote, zware industriële poorten. Er bestaat een juiste poort voor elke toepassing. Alle stalen poorten zijn verzinkt en voorzien van een polyester poederlak. Ook aluminium poorten worden doorgaans van een laag poederlak voorzien, waardoor ze een afgewerkt en mooi uiterlijk krijgen. Dankzij de eigen poederlakafdeling kunnen alle Kopal poorten in een RAL-kleur naar keuze geleverd worden.

Schuifpoorten

De schuifpoorten van Kopal zijn volledig van verzinkt staal, van aluminium of een combinatie van beide. Bij het ontwerp van de poorten is rekening gehouden met het esthetische, het functionele en vooral de duurzaamheid van de poorten. Kopal heeft een aantal volautomatische schuifpoorten in het gamma, die volledig afgewerkt worden in de fabriek en weinig afregelingen vereisen tijdens het plaatsen.

Speciale producten

Naast omheiningen en poorten, heeft Kopal ook meer speciale producten of varianten op de standaard producten zoals draaitrommels, rampalen, omheiningen voor huisdieren, enz.

Bestekteksten voor Kopal producten - Cobo Systems

Voor de meest courante producten, heeft Kopal bestekteksten ter beschikking, volledig opgesteld volgens de thematiek van het Neutraal Bestek, beschikbaar op de website van Cobo Systems via deze link: www.bestekservice.be

Deze teksten zijn bedoeld om het werk van de architect of voorschrijver te vereenvoudigen. Een studie maken of uitgebreid informatie gaan opsporen over hekwerk of poorten is dus niet meer nodig. De bestekteksten van Kopal bevatten alle informatie om degelijk bestek te maken. De teksten zijn opgemaakt in MS Word, volgens het Neutraal Bestek dat wordt uitgegeven in samenwerking met NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie. Alle teksten zijn ‘neutraal’ bruikbaar, wat betekent dat ze zowel met als zonder de melding van merk en fabrikantnamen kunnen gebruikt worden.

Contact

 

Kopal
Ieperstraat 75A
8610 Kortemark
Belgiƫ
T 051570900
info@kopal.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.