Actuele productinfo
-
voor de bouw

Nieuwe LED-verlichtingssystemen voor meubel en interieur


vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website

Ontdek in het nieuwe modulaire Loox LED-verlichtingssysteem, naast honderden nieuwe LED-lampen en -strips, ook de nieuwe modulaire voedingen voor zowel 12V, 24V en ook 350 mA. Ze zijn plug-and-play inzetbaar voor alle stroomtypes wereldwijd en hebben uniforme aansluitmogelijkheden voor een waaier van Loox-schakelaartypes, van klassieke schakelaar over touch tot zelfs bewegingssensors. Voor ieder meubel- of interieurproject zijn er nu ook talloze uitbreidingen en passende omvormers beschikbaar.

 

Hiermee garandeert Häfele een flexibele – maar toch eenvoudige en betrouwbare – integratie van functionele LED-verlichting.

Met de Loox Generation 3s introduceren we niet alleen nóg performantere onderdelen, maar ook Häfele Connect.
 

Met de Connect App bedien je moeiteloos je Looxverlichting, Sound en elektrisch beslag vanop je tablet of smartphone via Bluetooth en aangesloten BLE-Box.


Lichtsterkte, lichtkleur van RGB-lampen of kleurtemperatuur van multi-wit-lampen zijn elegant aan te passen voor elke gelegenheid, in elk interieur. Bovendien kan je zelf lichtscenario‘s en lichtgroepen samenstellen en deze tijdsgestuurd laten werken!

Contact

 

Häfele
Lindestraat 5
9240 Zele
België
T 052 45 01 14
F 052 45 01 51
info@hafele.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.