Actuele productinfo
-
voor de bouw

Häfele Dresscode: modulair kastinrichtingsysteem


vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website

DE PERFECTE KLEDINGKAST DRAAGT UW STIJL

Eindelijk een trendy systeem dat op behoeften van de gebruiker kan worden afgestemd! Alle onderdelen kunnen snel in een bestaande kast of een aluminium framesysteem ingebouwd worden, zonder gereedschap! Beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Bouw en experimenteer met onze online configurator en visualiseer in je eigen ruimte met de Häfele Augmented reality app. "Easiness" ten top!

Functionele kledingkast met stijl

De ene verzamelt schoenen, de andere sorteert zijn T-shirts op kleur of zijn kledij naargelang het seizoen... iedereen is anders, maar één ding is altijd even belangrijk: een goed overzicht en duidelijke orde. Direct vinden wat men zoekt. Alles binnen handbereik zonder veel heen en weer te lopen. Precies daarvoor hebben wij Häfele DressCode ontwikkeld. Al tientallen jaren werken we aan een geoptimaliseerde kastoplossing. Dankzij één concept kan je aan verschillende eisen voldoen: maximale variabiliteit, een consistente en duidelijke designtaal, functionele ideeën die het leven gemakkelijker maken. En dat alles zo comfortabel en eenvoudig mogelijk. Zodat iedereen zijn persoonlijk kastsysteem snel en intuïtief kan vorm geven.

Verschillende woonstijlen, verschillende kastdesigns en beschikbaar in twee trendy kleuren (verkeerswit RAL 9016 of ombergrijs RAL 7022): Häfele DressCode past zich aan elke stijl aan. Elegant, traditioneel of puristisch. Alles is mogelijk.

 

De Häfele DressCode componenten kunnen ook in een vrijstaand aluminium framesysteem geïntegreerd worden. Het systeem kan op jouw eigen behoeften afgestemd worden en is ideaal voor inloopkasten. De montage gebeurt volgens hetzelfde principe als de inbouw in een houten corpus.

Configureer jouw kledingkast naar eigen wensen of maak het je zelf gemakkelijk en kies uit onze drie kant-en-klare pakketoplossingen.

 

Meer info vind je in onze catalogus.

Contact

 

Häfele
Lindestraat 5
9240 Zele
België
T 052 45 01 14
F 052 45 01 51
info@hafele.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.