Actuele productinfo
-
voor de bouw

SLIMTEQ: Het slankste brandwerende profiel in de markt


vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website

SlimTeq is een gepatenteerde eigen ontwikkeling, bestaande uit een reeks van beglaasde deur- en raamoplossingen uit een houten profielsysteem. Dit systeem is het meest slanke brandwerende profiel dat verkrijgbaar is in de markt. Zo onderscheidt het SlimTeq-systeem zich van de rest: het biedt de maximale transparantie die u en uw klanten vandaag wensen. 

De deuren en ramen zijn bovendien ontworpen vanuit een duurzaam standpunt en geaccrediteerd volgens verschillende parameters. Al onze deuren zijn bijvoorbeeld getest voor intensief gebruik en bieden zo de gebruikersfrequentie f6 = 200.000 cycli (NBN EN 1191) en de mechanische weerstandsklasse M2 (NBN EN 1192).

Innovatieve Belgische ontwikkeling 

Door onze innovatieve productiemethodes is Eribel erin geslaagd om het profiel in aanzicht zo slank mogelijk te ontwerpen. Het resultaat hiervan is een uniform brandwerend productgamma in zowel EI(1) 30 als EI(1) 60. Dankzij onze innovatie-afdeling zijn wij in staat om verder te gaan dan de norm. We kunnen prestaties blijven combineren tot een uniek resultaat.

 

Uitzicht naar uw wens

Het SlimTeq-schrijnwerk is vervaardigd uit duurzaam massief hout dat volledig kan afgestemd worden op uw interieurontwerp. Verschillende afwerkingen zijn beschikbaar, waaronder gevernist en gelakt, met of zonder zichtbare nerven, én kleurloos of in een kleur van uw keuze.

Multifunctioneel productgamma 

De belangrijkste functie van de SlimTeq deur- en wandgehelen blijft de compartimentering van ruimtes.

Aan het SlimTeq-systeem kunnen we daarnaast nog functionaliteiten toevoegen. Zo kunnen we de deur bijvoorbeeld ‘slimmer’ maken met toegangscontrolesystemen, of een ander beslag gebruiken dat deze deur nog functioneler maakt.

 

Maximale lichtinval

Dit gamma kan u toepassen in elke sector. De toegevoegde waarde van SlimTeq-deuren en -ramen zit in de maximale lichtinval en de esthetische compartimentering. Zo verhoogt u het comfort en de beleving van elke ruimte.

Contact

 

Eribel
Ambachtsweg 8, bus 1
2310 Rijkevorsel
België
T +32 3 314 70 23
info@eribel.com

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.