Actuele productinfo
-
voor de bouw

Betonal: conceptueel interieur- en exterieurbeton


vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website

BETONAL: CONCEPTUEEL INTERIEUR- EN EXTERIEURBETON

Sinds 1984 bekleedt Betonal een unieke positie in de markt van betonproducten. Vandaag de dag biedt het bedrijf verfijnde, duurzame betontoepassingen aan voor architecten, aannemers en bouwheren. Hierbij houdt het rekening met zowel het praktische als het esthetische aspect van het materiaal.

Op maat van de klant

De ideeën van de klanten zijn het uitgangspunt van Betonal. Het concept interieur- en exterieurbeton is speciaal uitgedacht voor architecten, aannemers en (ver)bouwers die een eigentijdse visie hebben op wonen en werken. Betonal maakt betonproducten op maat van hun klanten zodat die moeiteloos aansluiten bij hun woonbelevingsideeën.

Uitgepuurd design

Dankzij de ideeën van de klant en de vakkennis van Betonal wordt een uitzonderlijk, hoogwaardig betonproduct gecreëerd. Het ruwe materiaal wordt verder afgewerkt zonder dat de karakteristieke kenmerken verloren gaan. Zo biedt Betonal steeds een toepassing die eenvoud, duurzaamheid en schoonheid verenigt. Concept beton wordt bovendien standaard behandeld zodat het beschermd is en gemakkelijker te onderhouden is.

Tijdloze designs

Een interieur is vaak vluchtig, mode verandert snel. Betonal speelt met het Concept interieur- en exterieurbeton in op die steeds veranderde kijk op de inrichting van huizen. Beton is de basis van het interieur. En hierop stem je alle elementen af. Betonal begeleidt je hier graag in.

Betonnen trappen

Betonal maakt ook trappen in beton. Zo vind je er prefab trappen met vlakke of getande onderzijde, zwevende trappen, trapbekleding in een L-vorm, … De trap kan eventueel voorzien worden van een antislipneus of fijne reliëfstroken. Bordessen kunnen eveneens los of vast worden aangeboden.

Betonnen meubels

Beton wordt zelfs gebruikt om meubels te maken. Deze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld aan betonnen tafels, zitelementen, banken, … Jij ontwerpt, Betonal maakt het.

Andere uitdagingen

Een ander idee dan het standaardaanbod? Betonal houdt wel van een uitdaging. Een balie of toog, haardbekleding, kunstwerken of sokkels, … noem maar op. Onze bekwame vakmannen met jarenlange ervaring zorgen voor jouw op maat gemaakt betonproduct.

Contact

 

Betonal
Koning Leopoldlaan 7
2870 Breendonk
Belgiƫ
T 03 886 33 30
info@betonal.be

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.