Actuele productinfo
-
voor de bouw

Dankzij het uitzonderlijk isolerend vermogen van de PASSIFBLOC+ van cellenbetonfabrikant Cellumat (λ van 0,065 W/mK) scoren muren automatisch isolatiewaarden tot U=0,11 W/m²K, veel beter dus dan voorgeschreven door de passiefnorm. En dit zonder isolatiematerialen, dichtheidsmembranen- of tapes. Bekende isolatieproblemen worden zo volledig uitgesloten: koudebruggen door spleten of samengedrukt isolatiemateriaal, condens of schimmelvorming … Ook in de zomer garandeert de PASSIFBLOC+ een optimaal thermisch comfort, dankzij zijn uitstekende thermische inertie.

De PASSIFBLOC+ bestaat in 6 diktes (van 30 cm tot 60 cm dik) en combineert zijn uitzonderlijke thermische prestaties met een hoog dragend vermogen. Gezien de perfecte verwerkbaarheid op de werf en de dunne lijmvoegen, is een muur in cellenbeton van Cellumat ook automatisch luchtdicht. En dat blijft hij, want hij is vol en niet hol zoals andere bouwmaterialen.

Eenvoudig en snel geplaatst

De PASSIFBLOC+ biedt een eenvoudig systeem voor de passiefbouw: met slechts één materiaal - grote lichte cellenbetonblokken die op elkaar gelijmd worden - is de passiefmuur meteen klaar. Dankzij zijn ademende cellenstructuur werkt PASSIFBLOC+ bovendien vochtregulerend: een zegen voor de luchtkwaliteit in een passiefwoning.

 

Duurzaam en ecologisch

Wie passief bouwt, wil ook ecologisch bouwen met milieuvriendelijke materialen. De bouwheer die voor PASSIFBLOC+ kiest, zit ook daar gebeiteld. Cellenbeton van Cellumat is immers vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen die 100% recycleerbaar zijn. Het energie- en grondstoffenverbruik bij de productie van Cellumat cellenbeton ligt ook stukken lager dan bij de andere bouwmaterialen. Passief bouwen was nog nooit zo duurzaam als met de PASSIFBLOC+ van Cellumat.

Contact

 

Cellumat
Vergeet-Mij-Nietjeshoek 2
9900 Eeklo
Belgiƫ
T 02 502 70 40
F 02 502 70 30
info@cellumat.eu

Info aanvragen

Voornaam: *
Naam: *
Functie:
Bedrijf / Organisatie:
Straat + nr.: *
Postcode: *
Gemeente: *
E-mailadres: *
Password:
Tel:
Opmerking:
Uw persoonlijke gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden.